Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυριά

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αυτό το ορεκτικό μπορεί να συνοδεύσει τα περισσότερα φαγητά ή να κάνει πολύ ωραία εντύπωση σε ένα φιλικό τραπέζι που θα κάνετε. Το καλό που έχουν είναι ότι γίνονται πανεύκολα, δεν αργούν στο ψήσιμο και είναι πολύ νόστιμες.




Υλικά: 


4 πιπεριές Φλωρίνης 

1 φλ τριμμένο τυρί έμενταλ 

1 φλ τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα 

2 - 3 κ.σ. τυρί κρέμα 

πιπέρι 

λίγο λάδι 


Εκτέλεση:


 Βάζουμε σε ένα πιάτο τα τριμμένα τυριά, την κρέμα τυριού και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε να γίνουν μία μάζα. 

 Κόβουμε τις πιπεριές κατά μήκος στη μέση αφήνοντας το κοτσάνι. Αφαιρούμε τους σπόρους και ρίχνουμε λίγες σταγόνες λάδι στο εσωτερικό τους.

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα των τυριών. 

 Τις ψήνουμε σκεπασμένες με λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για περίπου 30'. Στα 20' ψησίματος βγάζουμε τη λαδόκολλα για να πάρουν χρώμα τα τυριά.


2 σχόλια:

  1. Εχω φτιαξει πολλεσ φορεσ πιπεριεσ φλωρινησ γεμιστεσ με τυρι στο φουρνο και ψητεσ και τι εχω βαλει στο λαδοξυδο τι συνταγή αυτή δεν την εχω φτιαξει θα την δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά και καλή χρονιά σου εύχομαι.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...