Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινες πιπεριές γεμιστές με γκούντα και φέτα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Εύκολο και νόστιμο ορεκτικό και συνοδευτικό για το μεσημεριανό τραπέζι αλλά και για τους προσκεκλημένους σας. 





Υλικά: 


πράσινες πιπεριές 

τυρί γκούντα τριμμένο

τυρί φέτα 

λίγο λάδι


Εκτέλεση:


Λαδώνουμε ένα ταψί, κόβουμε τις πιπεριές στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους χωρίς να κόψουμε το κοτσάνι και ρίχνουμε μια ή δύο σταγόνες λάδι στο εσωτερικό τους. 

Τις γεμίζουμε με το γκούντα κι από πάνω βάζουμε κομματάκια φέτας. (εδώ δε φαίνεται η φέτα επειδή ξέχασα να βγάλω φωτογραφία μετά το γκούντα).

Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθούν και να λιώσουν και τα τυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...