Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μανιτάρια με θυμάρι στην κατσαρόλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Το θυμάρι είναι ένα από τα παραδοσιακά μας βότανα που δίνει υπέροχο άρωμα και γεύση στα φαγητά. Έτσι και τα μανιτάρια θα πάρουν ωραία γεύση αν μαγειρευτούν μ' αυτό.




Υλικά: 


1 κουτί μανιτάρια 

λίγο λάδι 

4 φύλλα δάφνης

1 κ.σ. ξύδι 

θυμάρι 

αλάτι, πιπέρι 


Εκτέλεση:


Ρίχνουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι, τις δάφνες, το πιπέρι και το μισό ξύδι (1/2 κ.σ.) 

Βάζουμε μέσα και τα μανιτάρια και τα γυρίζουμε λίγο. 

 Προσθέτουμε μόνο ελάχιστο νερό (εκτός αν ήδη έχουν βγάλει τα μανιτάρια το δικό τους νερό) και αλάτι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου 15'. 

Στο πιάτο που θα τα σερβίρουμε προσθέτουμε λίγο ακόμη λάδι και το υπόλοιπο μισό κουτάλι ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...