Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σαλάτα λόλο μπιάνκο με παντζάρι και πορτοκάλι

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Στη σαλάτα αυτή έχουμε σύνθεση χρωμάτων και αντίθετες γεύσεις που ενώνονται αρμονικά μεταξύ τους.  





Υλικά: 


λόλο μπιάνκο (σγουρό πράσινο μαρούλι) 

2 - 3 γουλιά παντζαριών βρασμένα 

1 ματσάκι άνηθο 

1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 


Για τη σάλτσα: 

λάδι 

ξύδι μπαλσάμικο 

αλάτι 

1 κ.σ. μέλι 

1 σκ. σκόρδο λιωμένο 


Εκτέλεση: 


 Στη σαλατιέρα κόβουμε τα λαχανικά και το πορτοκάλι.

 Σε ένα βαζάκι χτυπάμε με το μιξεράκι του φραπέ το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το σκόρδο και το μέλι.

 Περιχύνουμε τη σαλάτα.

Την αφήνουμε όπως είναι ή..... 

προσθέτουμε και λίγα καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...