Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τυρί φέτα τηγανητή

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Πιστεύετε ότι το τυρί φέτα δεν τηγανίζεται επειδή λιώνει; Αν έτσι νομίζατε τότε ήρθε η ώρα να διαπιστώσετε το αντίθετο, να το φτιάξετε και ένα έχετε ένα σούπερ ορεκτικό, απλό σχεδόν χωρίς υλικά, εύκολο και γρήγορο.




Υλικά: 


1 κομμάτι σκληρή φέτα 100 γρ.

αλεύρι 

λάδι για τηγάνισμα 


Εκτέλεση:


Αλευρώνουμε τη φέτα πολύ καλά από τις δύο πλευρές κι από τα πλαϊνά. 

 Την τηγανίζουμε σε καυτό λάδι περιμένοντας να τηγανιστεί εντελώς από τη μία πλευρά και μετά τη γυρίζουμε από την άλλη. Θα το καταλάβουμε κοιτώντας τις άκρες που ακουμπάνε στο τηγάνι. Μόλις γίνουν σκούρες είναι η ώρα να τη γυρίσουμε.

Προαιρετικά μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες λεμονιού στο σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...