Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Μανιτάρια με μουστάρδα και κρασί στο φούρνο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Γρήγορος και νόστιμος μεζές και ταυτόχρονα ορεκτικό συμπλήρωμα σε κάθε φαγητό με φίλους ή την οικογένεια. 





Υλικά: 


1 πακέτο μανιτάρια στρογγυλλά 

λάδι 

αλάτι πιπέρι 

μουστάρδα 

1 ποτηράκι κρασί 

χυμό 1/2 λεμονιού 

1 κ.γ. γεμάτο μουστάρδα 

λίγη ρίγανη 


Εκτέλεση: 


Κόβουμε τα μανιτάρια στη μέση ή αν είναι πολύ μεγάλα σε τρία τέσσερα κομμάτια. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λάδι. 

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. 

Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε το κρασί, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα με το μιξεράκι του φραπέ. 

Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. 

Περιχύνουμε τα μανιτάρια με το μείγμα της μουστάρδας. 

 Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30'. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...