Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ντομάτα-φέτα σαν συνοδευτικό

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Ψάχνετε ένα εύκολο, γρήγορο, εντελώς απλό, με καθημερινά υλικά του ψυγείου και οικονομικό συνοδευτικό για τα ψητά κρέατα; Ντομάτα και φέτα είναι ό,τι πιο απλό, ζουμερό, νόστιμο και δροσιστικό ορεκτικό μπορείτε να προσφέρετε μαζί με μια πιατέλα ψητών κρεάτων.  Απλά πράματα.!!




Υλικά: 


Για 5 - 6 άτομα: 

5 - 6 μεγάλες ντομάτες 

200 γρ. φέτα 

λάδι 

ρίγανη 

μπούκοβο ή πάπρικα 


Εκτέλεση: 


 Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τις αφήσουμε για 30' σε καυτό νερό και μετά να τις ξεφλουδίσουμε πανεύκολα.

Τις ψιλοκόβουμε. 

 Τις βάζουμε για λίγο σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίσουμε τα πολλά ζουμιά που βγάζουν.

Τις ξαναβάζουμε στο πιάτο, ρίχνουμε πάνω τους τη φέτα σε χοντρά τρίμματα και λάδι. 

Από πάνω ρίχνουμε λίγο μπούκοβο κι αν θέλετε και πάπρικα ή μόνο το ένα από τα δύο. 

 Τέλος, μια νότα ρίγανης θα δώσει όλο το άρωμα και την τελική γεύση στο ορεκτικό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...