Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τονοσαλάτα με παντζάρι

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Οι σαλάτες με τόνο εμπλουτίζουν ένα γεύμα με ψαροφαγία αλλά είναι ως επί το πλείστον κι από μόνες τους ένα πλήρες γεύμα. Σήμερα θα φτιάξουμε μια χειμωνιάτικη έκδοση με παντζάρι.



Υλικά: 


2 μεγάλες πατάτες 

1 κονσέρβα τόνου (δεν έχει σημασία αν είναι μέσα σε νερό ή λάδι) 

2 - 3 παντζάρια βρασμένα 

1/4 ξερό κρεμμύδι 

10 ελιές Καλαμών 

αλάτι 

λάδι 

ξύδι βαλσαμικό  


Εκτέλεση:



Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να λιώσουν. Μόλις βράσουν τις βγάζουμε από το νερό.


















Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πατάτες και τα παντζάρια, το κρεμμύδι σε φέτες, αλατίζουμε βάζουμε και τις ελιές και ρίχνουμε λάδι και ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...