Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Λουκουμάδες με μήλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Αυτή η συνταγή γίνεται ακόμη και με μήλα που δεν είναι τόσο φρέσκα, που έχουν αρχίσει ήδη να ζαρώνουν ελαφρά. Φτιάξτε τα λουκουμάδες πριν χαλάσουν.




Υλικά:


 έτοιμο μείγμα για λουκουμάδες ή μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό 

2 - 3 μήλα 

μέλι 

κανέλα 

λάδι για τηγάνισμα 


Εκτέλεση: 


Φτιάχνουμε το μείγμα για τους λουκουμάδες σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν θέλετε κάποια σπιτική συνταγή μπορείτε να δείτε: Λουκουμάδες με μέλι.

 Πλένουμε καλά τα μήλα και βγάζουμε το κέντρο τους που έχει το κοτσάνι και τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο.

Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες αλλά όχι πάρα πολύ λεπτές. 

Μόλις το μείγμα της ζύμης γίνει βουτάμε τις φέτες των μήλων μέσα. 

 Βάζουμε το λάδι να κάψει και τις τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές σε μέτρια φωτιά. 

Τους βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν από τα πολλά λάδια. 

Στο σερβίρισμα ζεσταίνουμε λίγο μέλι και τους περιχύνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.

2 σχόλια:

  1. Πως εφευρισκεις τοσο ομορφες κ ευκολες ιδεες!!!
    Δε θα το σκεφτομουν ποτε!
    Ο Θεος να σε προστατευει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σ' ευχαριστώ πολύ Πόπη μου. Πραγματικά, τελικά τα πολύ εύκολα στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική ίσως είναι και τα πιο νόστιμα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
      Να είσαι καλά και για την ευχή. Φιλιά πολλά και καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...