Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ανάμεικτη σαλάτα με λαχανικά, αυγά και σως

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Αν ακόμη έχετε κόκκινα αυγά από το Πάσχα καιρός είναι να τα βάλετε σε μια σαλάτα για να τα ξοδέψετε πιο γρήγορα και να εμπλουτίσετε τη γεύση της. 





Υλικά: 


μαρούλι 

ντομάτα 

αγγούρι 

πιπεριά 

φρέσκο κρεμμυδάκι 

1- 2 αυγά βρασμένα 

λάδι 

αλάτι 


Για τη σάλτσα: 

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 

1 κ.γ. μουστάρδα 

1 κ.σ. λεμόνι 


Εκτέλεση:


Κόβουμε στη σαλατιέρα τα λαχανικά και τα αυγά. Ρίχνουμε λάδι και αλάτι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το χυμό λεμονιού.

Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σως.

Αν θέλετε την ανακατεύετε να πάει παντού και σερβίρετε. 

2 σχόλια:

  1. Τελεια σαλατα, νοστιμη, φτιαχνεται γρηγορα και υγειινη με ομορφη εμφανιση.Μου δωσες και παλι ιδεα Ρια,καλο σου μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα. Σου εύχομαι καλή εβδομάδα κι ένα όμορφο βράδυ.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...