Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Πανγκάσιους με ντομάτα και σκόρδο στο φούρνο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Το νόστιμο ψάρι πανγκάσιους γίνεται ακόμη πιο γευστικό στο φούρνο με σάλτσα και σκόρδο. 










Υλικά: 


4 φιλέτα πανγκάσιους 

1 φλ. ντοματάκια 

1/2 φλ. σάλτσα 

1/2 κρεμμύδι ξερό 

2 σκ. σκόρδο

1/2 φλ. λάδι 

1 φύλλο δάφνης 

αλάτι, πιπέρι 

λίγο θυμάρι 


Εκτέλεση:


 Βάζουμε τα ψάρια στο ταψί μαζί με τα ντοματάκια, τη σάλτσα, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φέτες. 

 Περιχύνουμε το ταψί με λάδι.

 Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι.

 Προσθέτουμε μέσα το φύλλο δάφνης και το θυμάρι.

 Βάζουμε και λίγο μόνο νερό και ψήνουμε τα ψάρια στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50' - 60'. Αν δείτε ότι αρχίζουν τα κρεμμύδια να παίρνουν γρήγορα χρώμα σκεπάστε με λαδόκολλα το ταψί.

Μια πρόταση σερβιρίσματος είναι βρασμένες πατάτες μαζί με ωμό κρεμμύδι σε φετούλες, ελιές και μανιτάρια σε φετούλες τηγανισμένα. Άλλη πρόταση είναι πατάτες μέσα στο ταψί ή λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...