Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Τονοσαλάτα μέσα σε πιπεριές

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Αυτή η τονοσαλάτα είναι κατάλληλη για να την προσφέρετε σε ένα τραπέζι με τους καλεσμένους σας γιατί είναι ευπαρουσίαστη και πάνω απ' όλα γρήγορη, εύκολη και νόστιμη. 


  



Υλικά: 


4 πιπεριές κόκκινες 

1 κονσέρβα τόνου 

2 - 3 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβας 

λίγο κρεμμύδι ξερό 

2 - 3 κ.σ. ελιές Καλαμών 

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 

λάδι 

1 κ.σ. μουστάρδα 

λίγο ξύδι βαλσαμικό 

λίγο αλάτι και πιπέρι



Εκτέλεση:


 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο, το καλαμπόκι, το μαϊντανό και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα και τις ελιές καθαρισμένες από τα κουκούτσια τους, βάζουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. 

 Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το λάδι και το ξύδι και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.

Γεμίζουμε τις πιπεριές και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...