Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τηγανητές φέτες ψωμιού με ζάχαρη

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


 Ένα απόγευμα είχα λιγούρα για γλυκό, αλλά ούτε τον απαιτούμενο χρόνο είχα ούτε όλα τα υλικά για να φτιάξω κάτι που θα έπαιρνε αρκετή ώρα, επίσης είναι μέρες νηστείας κι έτσι έφτιαξα ό,τι πιο πρόχειρο μπορούσα με λίγο ψωμί και ζάχαρη.




Υλικά: 


2 - 4 φέτες ψωμί του τοστ (μπορείτε να βάλετε και μπαγιάτικο ψωμί που σας περίσσεψε) 

1/3 φλ. σπορέλαιο 

ζάχαρη κατά βούληση 

κανέλα 


Εκτέλεση:


 Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε την κάθε φέτα ψωμιού από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.

 Τις βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα περιττά λάδια.

Πασπαλίζουμε με άσπρη ή καστανή ζάχαρη στην ποσότητα που αρέσει στον καθένα κι από πάνω ρίχνουμε κανέλα.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μένη μου, αν και δεν αξίζει το μπράβο μια τόσο απλή ιδέα για κολατσιό.
      Σου εύχομαι καλή και χαρούμενη εβδομάδα να έχεις. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...