Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Πιπεριές κέρατο γεμιστές με φέτα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Μα τόσο εύκολο με 2 μόνο υλικά και τόσο νόστιμο ορεκτικό για να το έχετε στο τραπέζι σας αρκετά συχνά. 




Υλικά: 


4 πιπεριές κέρατο 

100 - 150 γρ. φέτα 


Εκτέλεση:


 Κόβουμε ένα καπάκι εκεί που βρίσκεται το κοτσάνι κι αφαιρούμε όλους τους σπόρους από το εσωτερικό. Αν δε φεύγουν εύκολα ρίχνουμε λίγο νερό μέσα.

 Τις γεμίζουμε με τη φέτα αφήνοντας ένα περιθώριο πριν το χείλος.

 Κλείνουμε ξανά το καπάκι και το στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. 

 Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30' ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. 


2 σχόλια:

  1. Τις λατρεύω! Τις έφτιαχνε και η γιαγιά μου έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν κι εσένα Κατερίνα.
      Σου εύχομαι ένα όμορφο βράδυ κι ένα φωτεινό ξημέρωμα.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...