tag:blogger.com,1999:blog-625077794126041402.post1711819778456119620..comments2024-01-03T04:32:16.476+01:00Comments on Οι Θησαυροί Της Κουζίνας: Πανεύκολο τηγανητό κοτόπουλο με γεύση μουστάρδαςΝέριαhttp://www.blogger.com/profile/01678758112574526916noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-625077794126041402.post-5830302698359885372017-08-21T14:39:15.326+02:002017-08-21T14:39:15.326+02:00Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
Δε ρίχνω καθόλου νερό...Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.<br />Δε ρίχνω καθόλου νερό. Τα φιλετάκια δεν καίγονται γιατί αφενός τα ψήνω σε μέτρα φωτιά κι αφετέρου ο ατμός που δημιουργείται με το κλειστό καπάκι δεν τα αφήνει να καούν, βέβαια τα γυρνάω συχνά και τα παρακολουθώ. Ο χρόνος που δίνω είναι κατά προσέγγιση 30'. Πολλές φορές ανάλογα το μέγεθος των φιλέτων, την κουζίνα αλλά και το σκεύος χρειάζεται λιγότερος ή περισσότερος χρόνος.<br />Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή. <br />Καλό απόγευμα.Νέριαhttps://www.blogger.com/profile/01678758112574526916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-625077794126041402.post-63234476538409386622017-08-21T10:34:44.622+02:002017-08-21T10:34:44.622+02:00καλημέρα σας, όταν τα αφήνετε 30 λεπτά με μέτρια φ...καλημέρα σας, όταν τα αφήνετε 30 λεπτά με μέτρια φωτιά αφού ρίξετε τη ρίγανη, δεν προσθέτετε καθόλου νερό? αν όχι δεν καίγονται και μάλιστα με κλειστό καπάκι?Anonymousnoreply@blogger.com