Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Πράσινα φασολάκια με πιπεριές

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 Ένα ωραίο καλοκαιρινό φαγητό γεμάτο χρώμα από τις πιπεριές και πολύ γεύση.





Υλικά: 


700 γρ. φασολάκια τσαουλιά ή άλλα 

1/2 κρεμμύδι ξερό 

1/3 φλ. λάδι 

1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά 

2 μέτριες πατάτες 

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 

1 φλ. σάλτσα 

αλάτι, πιπέρι 

κανέλα 


Εκτέλεση:

 Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι μαζί με τα φασολάκια. Τα γυρίζουμε με την κουτάλα όλα μαζί για 2' - 3'.

Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια και τις πιπεριές σε κάπως φαρδιές λωρίδες και τα βάζουμε μέσα.  

Προσθέτουμε τη σάλτσα. 

 Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

 Βάζουμε κανέλα.

 Ρίχνουμε νερό στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το φαγητό για περίπου 30' - 40'.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...