Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Διατήρηση παγωμένου νερού στο ψυγείο

Ποιος ήπιε τελευταίος νερό; Ποιος ξέχασε το μπουκάλι άδειο στο ψυγείο; Γιατί δε γέμισες το μπουκάλι με το κρύο νερό; Τώρα τι νερό θα πιω εγώ;


Είμαι σίγουρη ότι από αυτές τις φράσεις όλο και κάποια αναγνωρίζετε. Είπα λοιπόν να μοιραστώ μια ιδέα μαζί σας για να μην ξεμείνετε από κρύο νερό στο ψυγείο. Δεν ευφηύρα την πυρίτιδα βέβαια γιατί σίγουρα έτσι κάνετε οι περισσότεροι αλλά ίσως κάποιοι από σας να βρείτε λύση σ' αυτή την ιδέα.


Θα σας είναι πολύ πιο χρήσιμη όταν θα έχετε καλοκαιριάτικα αρκετούς καλεσμένους στο σπίτι, όπως για παράδειγμα σε ένα παιδικό πάρτι και δε θα προφταίνετε να τους γεμίζετε τα ποτήρια.





Βάζετε νερό σε ένα κατά προτίμηση δίλιτρο μπουκάλι μέχρι τη μέση. Το βάζετε στην κατάψυξη όχι εντελώς ξαπλωτό, αλλά τόσο όσο να μη φράζει το στόμιο με νερό. 

Όταν γίνει πάγος το κατεβάζετε, το απογεμίζετε με νερό της βρύσης και το βάζετε πλέον στη συντήρηση. Κρατάει σίγουρα δύο μέρες, ακόμη κι αν το ανανεώνετε διαρκώς με ζεστό νερό της βρύσης. 

Αν έχετε καλεσμένους ακόμα και στο τραπέζι να το αφήσετε αργεί πολλές ώρες να ξεπαγώσει εντελώς. Θα βάζετε διαρκώς νερό της βρύσης και θα έχετε συνέχεια κρύο νερό όσο υπάρχει ο πάγος.

1 σχόλιο:

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!! Ουαο! Αυτό είναι tip! Πραγματικά χρήσιμο όταν έχεις καλεσμένους και σου ζητούν όλοι "ένα κρύο ποτήρι νερό" και εσύ σκέφτεσαι "ωχ δεν έχω βάλει στο ψυγείο καθόλου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...