Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ψάρι πανγκάσιους λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες

Την προηγούμενη φορά φτιάξαμε το πανγκάσιους κοκκινιστό στο φούρνο, τώρα ήρθε η σειρά του λεμονάτου με πατάτες.




Υλικά:

3 - 4 φιλέτα πανγκάσιους

περίπου 1 κιλό πατάτες

1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

το χυμό 1 λεμονιού

αλάτι, πιπέρι

ρίγανη

λάδι


Εκτέλεση:


Βάζουμε στο ταψί το ψάρι, τις κομμένες πατάτες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. 

Από πάνω ρίχνουμε το λάδι, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο νερό τόσο που να μην καλύπτει το ψάρι. Ψήνουμε στους 160 -  170 βαθμούς για 1 1/2 - 2 ώρες περίπου σκεπάζοντας με μία λαδόκολλα το ταψί για να μην καεί το ψάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...