Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Σαλάτα μαρούλι με κόκκινα φασόλια και αβοκάντο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Είναι πολύ υγιεινό να συνδυάζουμε τα όσπρια και τους ξηρούς καρπούς στις πράσινες σαλάτες εφόσον μας εφοδιάζουν καθημερινά με τα πολύτιμα στοιχεία τους. 





Υλικά: 


μαρούλι 

1 μικρό ματσάκι άνηθο 

1 φρέσκο κρεμμυδάκι 

1/2 φλ. φασόλια κόκκινα 

1 ντομάτα μέτρια ή μικρή 

1/2 αβοκάντο 

λίγα καρύδια 

λάδι 

αλάτι 

ξύδι βαλσαμικό 


Εκτέλεση:


Έχουμε ήδη βράσει τα φασόλια. Στη σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, τον άνηθο και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, το αβοκάντο σε κύβους, τη ντομάτα σε κομμάτια κανονικά. Προσθέτουμε τα φασόλια, τα καρύδια, αλάτι, λάδι και ξύδι βαλσαμικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...