Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Σουφλέ ζυμαρικών στην κατσαρόλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 Ένα γρήγορο σουφλέ που γίνεται και στην κατσαρόλα με απλό τρόπο για ευκολία.




Υλικά: 


μικρά ζυμαρικά όπως αχιβαδούλες, βίδες, κοραλάκι κλπ 

3 φέτες αλλαντικά της αρεσκείας σας (όπως σαλαμάκι, ζαμπόν, μπέικον, πάριζα κλπ)

200 γρ. κρέμα γάλακτος 

1 γεμάτη κ.σ. βούτυρο 

1 φλ. γεμάτο τυρί γκούντα τριμμένο 


Εκτέλεση: 


 Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τους και τα στραγγίζουμε.

 Λιώνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα.

 Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και τα τσιγαρίζουμε λίγο στο βούτυρο.

 Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και τα γυρίζουμε με την κουτάλα να πάρουν γεύση από το τσιγάρισμα.

 Βάζουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε τα ζυμαρικά.

 Τέλος, ρίχνουμε και το τυρί και ανακατεύουμε να λιώσει.

 Μόλις ομογενοποιηθούν βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι.

Σερβίρεται ζεστό. 

2 σχόλια:

  1. Θα ταιριαζει με τις αγγιναρες πανε που παρουσιασες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αμέ, γιατί όχι!! Σ' ευχαριστώ πολύ Πόπη μου. Καλό βράδυ να έχεις.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...