Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μανιτάρια με σάλτσα γιαουρτιού και βαλσαμικού ξυδιού

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Ένα ορεκτικό με τη δροσιά του γιαουρτιού και τη σπιρτόζικη γεύση του βαλσαμικού ξυδιού.





Υλικά: 


500 γρ. μανιτάρια 

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 

2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 

αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:


Βάζουμε τα μανιτάρια στο ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε. 

 Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο φούρνο για 40' - 45'.

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ξύδι και λίγο αλάτι. 

Περιχύνουμε με τη σάλτσα μανιτάρια και.... έτοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...