Μανιτάρια με σάλτσα γιαουρτιού και βαλσαμικού ξυδιού
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ένα ορεκτικό με τη δροσιά του γιαουρτιού και τη σπιρτόζικη γεύση του βαλσαμικού ξυδιού.
Υλικά:
500 γρ. μανιτάρια
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα μανιτάρια στο ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο φούρνο για 40' - 45'.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ξύδι και λίγο αλάτι.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα μανιτάρια και.... έτοιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου