Όταν θα σβήσουμε το φαγητό σπάμε τη φέτα σε μικρά κομματάκια τα ρίχνουμε στη γάστρα, ανακατεύουμε να πάνε παντού, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό στο φούρνο μέχρι να ετοιμάσουμε το τραπέζι.
Καλή σας όρεξη.
Μικρές λεπτομέρειες:
Μπορείτε και να μη βάλετε τη γάστρα στο φούρνο μετά τη φέτα, αλλά να την κρατήσετε κλειστή με το καπάκι για λίγο.
Από τα παραπάνω υλικά μπορείτε να παραλείψετε τα μανιτάρια και τη φέτα αν δε σας αρέσουν και το φαγητό θα εξακολουθεί να είναι αρκετά νόστιμο.
Η ίδια συνταγή γίνεται και στην κατσαρόλα, αλλά......έχει άλλη χάρη η γάστρα.
αγαπημένο!!! η δική σου γευστική πινελιά το αποθεώνει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πολύ Σοφία μου για τα καλά σου λόγια, ειδικά ύστερα από τα πεντανόστιμα σουτζουκάκια που έβαλες στην ανάρτησή σου.!!!!!
Διαγραφή