Κολοκυθάκια με πικάντικο κουρκούτι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ας απογειώσουμε τη γεύση των τηγανητών κολοκυθιών με ένα πικάντικο κουρκούτι για να κάνουμε ένα ωραίο κρασομεζέ ή ουζομεζέ.
Υλικά:
2 κολοκυθάκια μέτρια
1/2 φλ. αλεύρι
1/2 φλ. νερό
2 σκ. σκόρδο
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό να γίνει χυλός. Το αλατίζουμε.
Τρίβουμε μέσα τις σκελίδες του σκόρδου και ανακατεύουμε καλά.
Βουτάμε τα κολοκυθάκια κι από τις δυο πλευρές.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου