Τορτελίνι με παριζάκι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αυτό το πιάτο αρέσει πολύ στα παιδιά μου, το φτιάχνει με ιδιαίτερη μαεστρία η μικρή μου κόρη. Γεύση πολύ αλλά....και θερμίδες πολλές!!!! Γι' αυτό συνιστώ να το φτιάχνετε αραιά και με μέτρο.
Υλικά:
1 πακέτο τορτελίνι
1 κ.σ. βούτυρο
4 - 5 φετούλες παριζάκι
1 μικρή κρέμα γάλακτος ή 1 φλ. γάλα
2 γεμάτες κ.σ. κρέμα τυριού
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνι σε ελαφρά αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε λίγο το παριζάκι κομμένο σε κυβάκια.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ή το γάλα.
Προσθέτουμε και την κρέμα τυριού.
Αφήνουμε λίγο να δέσει η σάλτσα και να αρχίσει να πήζει. Ρίχνουμε και τα τορτελίνι μέσα.
Τα αφήνουμε για 1' - 2' να αναμειχθούν οι γεύσεις ανακατεύοντας συνεχώς και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου