Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Τορτελίνι με παριζάκι

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Αυτό το πιάτο αρέσει πολύ στα παιδιά μου, το φτιάχνει με ιδιαίτερη μαεστρία η μικρή μου κόρη. Γεύση πολύ αλλά....και θερμίδες πολλές!!!! Γι' αυτό συνιστώ να το φτιάχνετε αραιά και με μέτρο.  





Υλικά: 


1 πακέτο τορτελίνι  

1 κ.σ. βούτυρο 

4 - 5 φετούλες παριζάκι 

1 μικρή κρέμα γάλακτος ή 1 φλ.  γάλα 

2 γεμάτες κ.σ. κρέμα τυριού 


Εκτέλεση:


 Βράζουμε τα τορτελίνι σε ελαφρά αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες τους.

 Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε λίγο το παριζάκι κομμένο σε κυβάκια.

 Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ή το γάλα.

  Προσθέτουμε και την κρέμα τυριού.

 Αφήνουμε λίγο να δέσει η σάλτσα και να αρχίσει να πήζει. Ρίχνουμε και τα τορτελίνι μέσα.

 Τα αφήνουμε για 1' - 2' να αναμειχθούν οι γεύσεις ανακατεύοντας συνεχώς και αποσύρουμε από τη φωτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...