Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Σαλάτα μαρούλι με αβοκάντο και φρέσκια μοτσαρέλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Έβαλα λίγη παραπάνω γεύση στο απλό και καθημερινό μαρουλάκι με το αβοκάντο που είναι πλούσιο σε γεύση και την οικονομικότατη φρέσκια μοτσαρέλα. 







Υλικά: 


μαρούλι 

ξερό ή φρέσκο κρεμμυδάκι 

1 μικρό ματσάκι άνηθο 

80 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα 

2 - 3 κ.σ. ελιές Καλαμών 

λάδι 

αλάτι 

ξύδι βαλσαμικό 


Εκτέλεση: 


Στη σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι, τον άνηθο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη μοτσαρέλα σε φετούλες, βάζουμε τις ελιές, λάδι, αλάτι και το ξύδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...