Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Καπνιστός σολομός και αβοκάντο σε πράσινη σαλάτα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Ο καπνιστός σολομός εκτός από έτοιμο γεύμα στο άψε-σβήσε είναι πολύ ταιριαστός και με τις πράσινες σαλάτες. 





Υλικά: 


κόκκινο και άσπρο σγουρό μαρούλι (λόλο ρόσσο και λόλο μπιάνκο) μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με απλό μαρούλι 

1 αβοκάντο 

100 γρ. καπνιστό σολομό 

1/4 ξερό κρεμμύδι ή 1 φρέσκο 

1 μικρό ματσάκι άνηθο 


Για τη σως: 

1 κ.σ. μουστάρδα 

1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 

1 κ.σ. λεμόνι 

2 -3 κ.σ. λάδι 


Εκτέλεση:


 Στη σαλατιέρα κόβουμε τα δύο μαρούλια σε χοντρά κομμάτια, το κρεμμύδι σε φέτες, ψιλοκόβουμε τον άνηθο, κόβουμε το αβοκάντο και το σολομό σε κομματάκια.

 Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας.

Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...