Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Σαλάτα με παντζάρια και μαυρομάτικα φασόλια

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 Όταν σας περισσεύουν βρασμένα παντζάρια από το μεσημεριανό φαγητό κρατήστε τα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα φτιάξτε μία σαλάτα για να τα αξιοποιήσετε.






Υλικά: 


3 παντζάρια μετρίου μεγέθους βρασμένα 

1/2 φλ. μαυρομάτικα φασόλια 

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 

1 φρέσκο κρεμμυδάκι 

λάδι 

αλάτι 

ξύδι βαλσαμικό 


Εκτέλεση:



Έχουμε ήδη βράσει τα παντζάρια. Βράζουμε και τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν αρκετά χωρίς να λιώσουν. Κόβουμε στη σαλατιέρα τα παντζάρια σε κύβους, το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα, βάζουμε τα στραγγισμένα φασόλια, ρίχνουμε λάδι, αλάτι και ξύδι βαλσαμικό κι ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...