Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας - μελιού

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Η σάλτσα κάνει τη διαφορά σε κάποια πιάτα που τα φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο και τα θεωρούμε απλά και συνηθισμένα. 




Υλικά: 


μπριζόλες χοιρινές 

αλάτι, πιπέρι 

λάδι για τηγάνισμα

2 κ.σ. μουστάρδα 

1 κ.γ. μέλι 

1 κ.σ ξύδι 

2 - 3 κ.σ. νερό


Εκτέλεση:


 Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.

Τις τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά μπορούμε να τις ψήσουμε στα κάρβουνα ή σε πλάκα ψησίματος ή σε άδειο χωρίς λίπος τηγάνι γκριλ. 

 Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το ξύδι και λίγο νερό περίπου 2-3 κ.σ.. και τα ανακατεύουμε.

 Βάζουμε το μείγμα στο τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή το κρέας και το συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι ή λαχανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...