Μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας - μελιού
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η σάλτσα κάνει τη διαφορά σε κάποια πιάτα που τα φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο και τα θεωρούμε απλά και συνηθισμένα.
Υλικά:
μπριζόλες χοιρινές
αλάτι, πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ ξύδι
2 - 3 κ.σ. νερό
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
Τις τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά μπορούμε να τις ψήσουμε στα κάρβουνα ή σε πλάκα ψησίματος ή σε άδειο χωρίς λίπος τηγάνι γκριλ.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το ξύδι και λίγο νερό περίπου 2-3 κ.σ.. και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα στο τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή το κρέας και το συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι ή λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου