Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ντοματοσαλάτα με ωμό κολοκυθάκι και μοτσαρέλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Δροσερή σαλάτα με το κολοκυθάκι ωμό κι όχι βρασμένο όπως συνήθως. Η γεύση του αντικαθιστά άνετα το αγγούρι καθώς είναι αρκετά παρόμοιο. Τα τυρί συμπληρώνει ευχάριστα και δίνει πληρότητα στη γεύση.




Υλικά: 


ντομάτα 

κολοκυθάκι 

φρέσκια μοτσαρέλα ή φέτα 

ξερό κρεμμύδι 

ελιές 

φύλλα δυόσμου 

λάδι 

αλάτι 


Εκτέλεση:  


Κόβουμε τη ντομάτα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι σε φέτες, τη μοτσαρέλα σε κομμάτια, το δυόσμο και ρίχνουμε αλάτι, από πάνω τις ελιές και το λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...