Ντοματοσαλάτα με ωμό κολοκυθάκι και μοτσαρέλα
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Δροσερή σαλάτα με το κολοκυθάκι ωμό κι όχι βρασμένο όπως συνήθως. Η γεύση του αντικαθιστά άνετα το αγγούρι καθώς είναι αρκετά παρόμοιο. Τα τυρί συμπληρώνει ευχάριστα και δίνει πληρότητα στη γεύση.
Υλικά:
ντομάτα
κολοκυθάκι
φρέσκια μοτσαρέλα ή φέτα
ξερό κρεμμύδι
ελιές
φύλλα δυόσμου
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη ντομάτα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι σε φέτες, τη μοτσαρέλα σε κομμάτια, το δυόσμο και ρίχνουμε αλάτι, από πάνω τις ελιές και το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου