Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Αλάδωτο μπριάμ στην κατσαρόλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Αυτό το μπριάμ με το ταχίνι γίνεται πολύ νόστιμο για όσους νηστεύουν και θέλουν να φάνε αλάδωτο φαγητό. 





Υλικά: 


1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα 

1 μεγάλο κολοκυθάκι ή 2 μέτρια 

4 - 5 μέτριες πατάτες 

1 φλ. ντοματάκια κονκασέ 

1/2 κρεμμύδι σε φέτες 

1 μεγάλη σκ. σκόρδο  

1 ματσάκι μαϊντανό 

αλάτι, πιπέρι 

κανέλα 

1 γεμάτη κ.σ. ταχίνι 


Εκτέλεση:


Κόβουμε τη μελιτζάνα και το κολοκυθάκι σε μισές ροδέλες. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τα ντοματάκια.  

 Βάζουμε μέσα σε φέτες το κρεμμύδι και το σκόρδο. 

 Προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο και νερό στην κατσαρόλα.

 Ρίχνουμε κανέλα...

 αλάτι και πιπέρι. 

Βάζουμε και το ταχίνι και μαγειρεύουμε το φαγητό για περίπου 30' - 40' σε σιγανή φωτιά. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...