Σαλάτα μαρούλι με αβοκάντο και φρέσκια μοτσαρέλα
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Έβαλα λίγη παραπάνω γεύση στο απλό και καθημερινό μαρουλάκι με το αβοκάντο που είναι πλούσιο σε γεύση και την οικονομικότατη φρέσκια μοτσαρέλα.
Υλικά:
μαρούλι
ξερό ή φρέσκο κρεμμυδάκι
1 μικρό ματσάκι άνηθο
80 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
2 - 3 κ.σ. ελιές Καλαμών
λάδι
αλάτι
ξύδι βαλσαμικό
Εκτέλεση:
Στη σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι, τον άνηθο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη μοτσαρέλα σε φετούλες, βάζουμε τις ελιές, λάδι, αλάτι και το ξύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου