Ο καπνιστός σολομός εκτός από έτοιμο γεύμα στο άψε-σβήσε είναι πολύ ταιριαστός και με τις πράσινες σαλάτες.
Υλικά:
κόκκινο και άσπρο σγουρό μαρούλι (λόλο ρόσσο και λόλο μπιάνκο) μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με απλό μαρούλι
1 αβοκάντο
100 γρ. καπνιστό σολομό
1/4 ξερό κρεμμύδι ή 1 φρέσκο
1 μικρό ματσάκι άνηθο
Για τη σως:
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
1 κ.σ. λεμόνι
2 -3 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Στη σαλατιέρα κόβουμε τα δύο μαρούλια σε χοντρά κομμάτια, το κρεμμύδι σε φέτες, ψιλοκόβουμε τον άνηθο, κόβουμε το αβοκάντο και το σολομό σε κομματάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου