Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μανιτάρια πλευρώτους τηγανητά

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τα μανιτάρια είναι ένα είδος που μπορεί να γίνει ορεκτικό αλλά και κυρίως πιάτο. Φτιάχνονται εύκολα και μπορούν να συνοδεύσουν το καθημερινό μας τραπέζι ή το τραπέζι με καλεσμένους.

 



Υλικά:

1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους

λάδι για το τηγάνισμα

αλάτι

αλεύρι


Εκτέλεση:


 Προσωπικά τα πλένω τα μανιτάρια παρόλο που όλοι λένε ότι πρέπει μόνο να τα σκουπίζουμε. Εσείς κρίνετε πώς θα κάνετε.

 Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε ακριβώς όπως τα ψάρια.

Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκαφέ χρώμα από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα περιττά λάδια και σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...