Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Λουκάνικο στραπατσάδα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 Ο άντρας μου είχε μια πολύ ωραία ιδέα για ένα πολύ νόστιμο μεζεδάκι για κρασί ή μπύρα που εκτός από σκέτο θα ήταν επίσης, καλή ιδέα να το βάλετε πάνω στις τηγανητές πατάτες σας.




Υλικά: 


1 λουκάνικο χωριάτικο 

2 αυγά 

1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ  

λάδι 

1 ποτηράκι κρασί 


Εκτέλεση:


 Ξεφλουδίζουμε το λουκάνικο.

Το ψιλοκόβουμε. 

 Το τηγανίζουμε ελαφρά στο λάδι.

Το σβήνουμε με κρασί. 

 Βγάζουμε το λουκάνικο και βάζουμε τα ντοματάκια. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και να γίνει πυκνή.  

 Ξαναρίχνουμε το λουκάνικο μέσα και το αφήνουμε για 5' να πάρει γεύση από τη σάλτσα.

 Χτυπάμε τα αυγά και τα βάζουμε κι αυτά μέσα.

 Τα ανακατεύουμε λίγο με μια κουτάλα.

Μόλις ψηθεί το αυγό η στραπατσάδα με λουκάνικο είναι έτοιμη. 

 Σερβίρεται σκέτη.....

ή αν σας αρέσει μπορείτε να τη βάλετε πάνω σε τηγανητές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...