Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Πράσινη σαλάτα με τόνο και κόκκινη πιπεριά

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Τέλειος συνδυασμός λαχανικών -του πράσινου φύλλου, της κόκκινης πιπεριάς- και του τόνου, που ως ψαρικό πλουτίζει τη γεύση και κάνει τη σαλάτα χορταστική όπως και ένα κυρίως πιάτο. 




Υλικά: 


φύλλα από λόλο ρόσσο ή μαρούλι 

1/2 κόκκινη πιπεριά 

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή σε λάδι 

λάδι 

αλάτι 

λεμόνι 


Εκτέλεση:


Κόβουμε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια, την πιπεριά σε λωρίδες και ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, ρίχνουμε αλάτι κι από πάνω βάζουμε τον τόνο στραγγισμένο, λεμόνι και το λάδι. 

2 σχόλια:

  1. αυτό θα φάω αύριο, γιατί το μοσχαράκι δεν το βλέπω να μένει έως αύριο, είσαι τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ.
      Είναι χορταστική σαλάτα και ισάξια μιας κανονικής μερίδας μαγειρεμένου φαγητού.
      Καλό ύπνο και καλή ξεκούραση να έχεις.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...