Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πίτσα του λεπτού

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πόσο μεγάλη ευκολία κι εξυπηρέτηση δίνουν κάποια υλικά όταν υπάρχουν έτοιμα!! Στην περίπτωση αυτή και ειδικά όταν ο χρόνος είναι χρήμα προτιμάμε να βγούμε από τον μεγάλο κόπο. Πόσο μάλλον όταν έρχεται κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης ξαφνικά και δεν ξέρουμε με τι μεζεδάκι να του προσφέρουμε μια μπύρα.



Υλικά: 

 

πίτες για σουβλάκι σε μεγάλο μέγεθος 

τυρί γκούντα τριμμένο

μοτσαρέλα 

αλλαντικά της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα λεπτοκομμένο σαλάμι και γαλοπούλα βραστή) 


Για τη σάλτσα:

1/2 φλ σάλτσα σε χάρτινο κουτί

λάδι 

αλάτι, πιπέρι 

ρίγανη 

λίγη ζάχαρη

 κανέλα 


 

Εκτέλεση:


 Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας. Βάζουμε τις πίτες στο ταψί, τις αλείφουμε με τη σάλτσα, ρίχνουμε από πάνω το γκούντα, βάζουμε τα αλλαντικά και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 7' - 8' μέχρι να λιώσει το τυρί.

Τόσο γρήγορα και απλά έχουμε μια ατομική πίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...