Πράσινες πιπεριές γεμιστές με γκούντα και φέτα
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εύκολο και νόστιμο ορεκτικό και συνοδευτικό για το μεσημεριανό τραπέζι αλλά και για τους προσκεκλημένους σας.
Υλικά:
πράσινες πιπεριές
τυρί γκούντα τριμμένο
τυρί φέτα
λίγο λάδι
Εκτέλεση:
Λαδώνουμε ένα ταψί, κόβουμε τις πιπεριές στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους χωρίς να κόψουμε το κοτσάνι και ρίχνουμε μια ή δύο σταγόνες λάδι στο εσωτερικό τους.
Τις γεμίζουμε με το γκούντα κι από πάνω βάζουμε κομματάκια φέτας. (εδώ δε φαίνεται η φέτα επειδή ξέχασα να βγάλω φωτογραφία μετά το γκούντα).
Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ψηθούν και να λιώσουν και τα τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου