Έχουμε φτιάξει το παγωτό κανονικά και το έχουμε ήδη βάλει στην κατάψυξη μερικές ώρες πριν. Στο τελευταίο στάδιο πριν το αφήσουμε οριστικά να καταψυχθεί το ξαναχτυπάμε. Το παγωτό θα πρέπει να είναι αρκετά παγωμένο και να στέκεται.
Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα.
Τα ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να υπάρχουν σε όλα τα σημεία του παγωτού κι όχι μόνο κάτω ή πάνω. Το αφήνουμε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου