Τηγανητές πατάτες με όλες τις γεύσεις
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Σήμερα θα θυμηθούμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε περισσότερη γεύση στις απλές τηγανητές πατάτες για να γίνονται κάθε φορά διαφορετικές.
Υλικά:
πατάτες τηγανητές
πάπρικα
τριμμένο τυρί για μακαρόνια
ρίγανη
κίτρινο τυρί που λιώνει
φέτα σε τρίμματα
κέτσαπ
μαγιονέζα
Εκτέλεση:
Με πάπρικα.
Με τριμμένο τυρί για μακαρόνια.
Με ρίγανη.
Με τυρί που λιώνει. Μόλις τις βγάλετε από το τηγάνισμα βάλτε 2 φέτες τυρί του τοστ κι αν δε λιώσει τελείως τότε βάλτε το πιάτο για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Με φέτα σε τρίμματα.
Με κέτσαπ.
Με μαγιονέζα.
Πολύ νόστιμες γίνονται επίσης, αν πρώτα τις βράσετε για 3' - 4'.
Τις στραγγίσετε καλά.
Και μετά τις τηγανίσετε.
Πρέπει όμως να φροντίσετε οι πατάτες να μην είναι λεπτές αλλά πιο χοντροκομμένες γιατί διαφορετικά θα λιώσουν με το βράσιμο και το τηγάνισμα.
Εύκολες γρήγορες και τίποτα πιο αγαπημένο από τις πατάτες! εμένα συνεχώς μια τηγανιά πατάτες με βγάζει από τον πονοκέφαλο του "τι να κάνω μια γρήγορη όταν πρέπει να μαγειρέψω και για κάποιον λόγο δεν πρόλαβα". Τέλειο θέμα και λατρεύω αυτές με την ρίγανη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Νίκο, πραγματικά είναι έτσι όπως τα λες. Σε ποιον δεν αρέσουν οι τηγανητές πατάτες; Σ' ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι μια όμορφη μέρα με κέφι κι αισιοδοξία.
Διαγραφή