Σαλάτα λόλο ρόσο με ραπανάκια
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μια παραλλαγή της προηγούμενης σαλάτας με λόλο ρόσο (κόκκινο σγουρό μαρούλι). Με μια δυο αλλαγές στα υλικά μιας βασικής σαλάτας έχουμε ήδη μία ή δύο παραλλαγές της για να λαμβάνουμε πολλά διαφορετικά βιταμινούχα συστατικά.
Υλικά:
λόλο ρόσο
λίγο άνηθο
μερικά ραπανάκια κομμένα στη μέση
κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
μισό αβοκάντο σε κυβάκια
φρέσκο κρεμμυδάκι στην ποσότητα που επιθυμείτε
λάδι
αλάτι
ξύδι μπαλσάμικο
1/2 κ.γ. μουστάρδα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα λαχανικά στη σαλατιέρα, ρίχνουμε αλάτι και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το λάδι, το ξύδι και τη μουστάρδα με ένα μιξεράκι του φραπέ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου