Σαλάτα με λόλο ρόσο και παριζάκι
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μια χειμωνιάτικη σαλατούλα που τραβάει λίγο παραπάνω κρασάκι ή μπύρα.
Υλικά:
λόλο ρόσο (για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το το κοκκινωπό σγουρό μαρούλι)
κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
λίγο μαϊντανό
φρέσκο κρεμμυδάκι
παριζάκι σε φέτες
λάδι
ξύδι μπαλσάμικο
παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:
Κόβουμε το σαλαμάκι σε φέτες και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Μετά το κόβουμε στα τέσσερα και το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας. Από πάνω ρίχνουμε λαδόξυδο και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Αλάτι δε βάζω επειδή είναι αρμυρό το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου