Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Λουκάνικα πρασοτηγανιά

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Σας περίσσεψαν πράσα και δεν ξέρετε πώς να τα μαγειρέψετε; Αν έχετε κάποιο λουκάνικο να μια ευκαιρία για ένα νόστιμο ορεκτικό μεζεδάκι. 




Υλικά: 


λουκάνικα χωριάτικα 

πράσα σε ροδέλες (το άσπρο μέρος μόνο) 

λάδι 

αλάτι, πιπέρι 


Εκτέλεση:


Κόβουμε τα λουκάνικα λοξά σε χοντρές ροδέλες. Τα τηγανίζουμε στο λάδι να αλλάξουν χρώμα και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. 

Στο ίδιο λάδι τηγανίζουμε τα πράσα σε ροδέλες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 

Όταν τα πράσα μαλακώσουν καλά ξαναβάζουμε τα λουκάνικα μέσα τα γυρνάμε μερικές στροφές να ενσωματωθούν οι δύο γεύσεις και είναι έτοιμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...