Την προηγούμενη φορά που είχα φτιάξει παντζάρια έτυχε να μου περισσέψουν δύο και τα φύλαξα στο ψυγείο ώστε να φτιάξω την επόμενη μέρα μια ωραία σαλάτα. Τελικά, ήταν πολύ πετυχημένος ο συνδυασμός και φυσικά, δεν πέταξα τα περίσσια παντζάρια.
Υλικά:
φύλλα μαρουλιού
φύλλα ρόκας
παντζάρια κομμένα σε κομματάκια
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
λάδι
αλάτι
ξύδι (απλό ή μπαλσάμικο είναι θέμα προτίμησης)
Εκτέλεση:
Κόβουμε όλα τα πράσινα υλικά στη σαλατιέρα και το παντζάρι σε κομματάκια. Ρίχνουμε από πάνω λάδι, αλάτι, ξύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου