Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παντζαροσαλάτα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Τι να πω γι' αυτή τη σαλάτα; Ότι είναι νόστιμη, ότι έχει πολλές βιταμίνες, ότι είναι δροσερή. Όλα αυτά μαζί σε μία σαλάτα - ορεκτικό.




Υλικά: 


βρασμένους βολβούς παντζαριών 

1/2 φλ. καρύδια ψίχα 

2 - 3 κ.σ. γιαούρτι 

1 σκ. σκόρδο στραγγιστό 

ξύδι μπαλσάμικο 

λάδι 

αλάτι 


Εκτέλεση:


 Λιώνουμε με το πιρούνι τα βρασμένα και καθαρισμένα παντζάρια. Μπορείτε όμως και να τα τρίψετε στον τρίφτη.

 Περνάμε από το μούλτι τα καρύδια και τα ψιλοτρίβουμε. Τα προσθέτουμε στα παντζάρια.










Βάζουμε αλάτι.












Περνάμε στην πρέσα μία σκελίδα σκόρδο και τη βάζουμε κι αυτή.

 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, λάδι και μπαλσάμικο ξύδι. Αρχικά το χρώμα του θα είναι προς το μπεζ καφέ.

 Το ανακατεύουμε στα παντζάρια. 

 Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνει ένα ροζ μείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...