Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια και τυρί

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Μία από τις σαλάτες που με λίγα και οικονομικά υλικά χαρακτηρίζονται πλήρη γεύματα. 




Υλικά: 


φύλλα από φρέσκο σπανάκι 

ρόκα 

φρέσκο κρεμμυδάκι 

λάχανο τριμμένο 

καρότο τριμμένο 

μανιτάρια στρογγυλά τηγανισμένα 

τυρί κασέρι ή άλλο κίτρινο σε κυβάκια 

λάδι 

αλάτι 

ξύδι μπαλσάμικο 


Εκτέλεση:


Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα τηγανίζουμε.






Στη σαλατιέρα κόβουμε τα πράσινα φύλλα, το φρέσκο κρεμμυδάκι το λάχανο, τρίβουμε το καρότο προσθέτουμε τα μανιτάρια βάζουμε λάδι, ξύδι και αλάτι και τέλος κόβουμε το τυρί σε κυβάκια και το προσθέτουμε.

2 σχόλια:

  1. Μμμμμμμμμμμμ δεν το ειχα σκεφτει ποτε να τηγανισω τα μανιταρια!
    Τα εβαζα παντα αψητα!!!
    Ετσι θα προσδιδουν πιο εντονη γευση κ νοστιμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου για την πιο έντονη γεύση Πόπη μου. Προσωπικά δεν τα τρώω ωμά τα μανιτάρια γιατί μου θυμίζουν τη γεύση του χώματος και τα προτιμώ να έχουν μαγειρευτεί με κάποιο τρόπο.
      Σε φιλώ και σου εύχομαι ένα όμορφο βράδυ.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...